Over mij

Wie is Mareille van Zoelen Fotografie?

 

Een fotografe met een eigen fotografie style, stoer maar met gevoel, een tikkeltje anders, verfrissend, die vooral spontane moment opnames probeert te pakken. De van huis uit creatieve invloeden komen naar voren in de foto's.

De fotografe achter die fotocamera: een langharige brunette die luistert naar de naam Mareille van Zoelen. Van Friese en IJsselsteinse bodem. Voor de ruimte en rust woonachtig in Lopik.

Ik ben een thee-leut, een dromer, een liefhebber van het hondenras de Engelse Bullterrier. Muziek is onmisbaar in mijn leven. In mijn spaarzame vrije tijd breng ik tijd door met mijn moeder en vriendinnen en ga graag shoppen, gezellig wat drinken of uit eten. Markten bezoeken is ook een favoriete bezigheid.

Naast mijn werkzaamheden als fotografe, ben ik werkzaam als ZZP Doktersassistente.

Buiten op locatie, daar ben en fotografeer ik het liefst. In het bos of op het strand, lekker uitwaaien, genieten van de zonnestralen. 

Waar ik ook ben, ik ben altijd op zoek naar dat ene vernieuwende creatieve plaatje.

Ik vind het fantastisch om mensen vast te leggen op de foto zoals ze zijn en vooral zoals het is. Om zo een mooie, maar vooral een bijzondere, eerlijke en pure herinnering voor later te creëren. Ik vind dat erg belangrijk.

Je kan mijn fotografie style omschrijven als lifestyle fotografie.