Mijn nieuwe begin.

Hallo lezers,

Heb de behoefte om te delen met jullie wie ik ben en waarom ik de keuzes maak die ik maak.

Ben niet zo'n held in Blogs en mijn gevoelens uitten, echter denk ik dat het wel es fijn is om je open op te stellen en op die manier verder te komen met dingen die je leuk vindt.

Sinds 1 maart 2018 woon ik in Lopik (Utr), na jaren in IJsselstein gewoond te hebben in de binnenstad, was ik de rumoerigheid van de binnenstad/winkels zat en had behoefte aan meer behoefte aan rust en ruimte.

Dit heb ik gevonden in Lopik, een grote ( 110m2) woonruimte met 2 slaapkamers en een fotostudio aan huis, samen met mijn Bull terrier genaamd Jones.  Naast dat ik hier veel zal gaan fotograferen, heb ik ook mijn werkplek om foto’s te bewerken en shoots voor te bereiden!

De fotostudio bevindt zich in een industrieel pand (boven Sportschool Lopik Fit) in Lopik, Utrecht. 

Ik ben van jongs af aan al creatief bezig in de mode en interieur. Vn kleding maken en ontwerpen tot styling van zowel mode als interieur. Totdat Fotografie me greep en niet meer losliet. Je kunt erin uitbeelden/ creëren wat je ziet en dat delen met iedereen die geïnteresseerd is.

De opleiding Akademie Voque in Amsterdam heeft mij gevormd en geduwd in deze richting. Na die opleiding HBO Allround Styliste afgerond te hebben (waarin fotografie zat). Ben ik aan de slag gegaan als freelance fotografe. Heb wat leuke dingen mogen doen voor tijdschriften en verder veel ervaring opgedaan in de praktijk, zoals bruiloften, dierenfotografie, kinderen en families in mijn toenmalige studio in IJsselstein en op locatie.

Vervolgens kwamen er een aantal wat moeilijkere jaren wat gezondheid betreft van mijn moeder. Wie ons kent, weet dat mijn moeder en ik 4 handen op 1 buik zijn. Dus natuurlijk zijn we er in moeilijke tijden voor elkaar. Wat ook maakte dat ik het gevoel had iets te willen doen in de zorg, buiten mijn werk om in de commerciële branche. Ik ben gaan denken: Ís dit alles?' Wilde iets terug doen voor mensen en helpen. Uiteraard ben ik maar een kleine spil in de zorg. Maar alle beetjes helpen nietwaar?

Zo gezegd zo gedaan (niet zo gemakkelijk natuurlijk, was de jongste niet meer. ;-)), de MBO opleiding tot doktersassistente afgerond binnen een jaar en daar ben ik nu ook werkzaam in, voor ongeveer 28 uur in de week. Erg leuk werk met voldoening voor mij en contact met de patiënt.

Nu dat ik het werk doe als doktersassistente is het tegelijkertijd de afgelopen jaren ook beter gegaan met mijn moeder (erg dankbaar), en is er weer tijd om mijn geweldige werk/hobby op te pakken als Fotografe.

Heb hier heel veel zin in en begrijp dat ik hierdoor een inhaalslag moet maken qua naamsbekendheid enz. Dus mochten jullie het mijn gunnen, zou ik het erg op prijs stellen als mijn berichten gedeeld, geliked enz. worden. Des te meer mensen het zien, des te meer ik mijn hobby kan uitoefenen.

Mocht er iemand zijn die vragen heeft of suggesties, laat het vooral weten.

Hoop jullie snel een keer op de kiek te mogen zetten of te horen.

Groetjes Mareille

 

Hallo lieve lezers,

 

Na lange tijd van stilte weer eens een bericht van mij.

 

Leuk dat jullie mijn blog lezen en mij volgen op mijn website/ facebook pagina.

 

Hier is veel gebeurd in de tussentijd, dingen als veel werken op mijn nieuwe functie op de huisartsenpraktijk in IJsselstein op de Clinckhoef waar ik het erg naar mijn zin heb met collega's die net zo prettig gestoord zijn dan dat ik ben,  als de verhuizing van mijn moeder bij mij in huis is een erg leuke verandering.

Samen is natuurlijk alles veel leuker dan alleen.